5

Ta deg litt tid til å lese dette.

 

Mer info? -trykk på "bilde" rett over.

I Norge finnes det omtrent 300 pelsfarmer som driver med oppdrett av mink og/eller rev. Pelsfarmene er spredt utover landet, med et stort antall farmer i Rogaland og Sør-Trøndelag. Antallet pelsfarmer er sterkt redusert de siste tiårene. På pelsfarmene holdes dyrene innesperret i trange, stimulifattige nettingbur hele livet. Det er forferdelig.

Fakta om norsk pelsindustri

Burlivet driver mange av dyrene bokstavelig talt til vanvidd. Mange av dyrene utvikler alvorlige atferdsforstyrrelser og løper hvileløst fram og tilbake, biter på egne kroppsdeler eller dreper sine egne valper. Andre dyr ligger apatiske i et hjørne med et tomt blikk. Avlsdyrene holdes fanget i buret over flere år, mens dyrene som brukes til pels drepes når de er omtrent et halvt år gamle. Minkene gasses vanligvis i hjel, mens revene drepes med strømelektroder som føres inn i munn og endetarm.

På norske pelsfarmer drepes rundt 800.000 dyr hvert eneste år. Til tross for undersøkelser som viser at over 70% av den norske befolkningen er motstandere av pelsdyroppdrett, mottar pelsfarmene rundt 50 millioner kroner i statlig støtte.

Bare tenk om det hadde vært deg i det trange buret. Det er galt.

http://www.youtube.com/watch?v=Odgf-K-F9-Q

Klikk på linken å ta deg 5:30 minutter på å se den videoen. Slutt å kjøp pels og prøv, å få andre til og Slutte å kjøpe det.

Info tatt fra : http://www.forbypels.no/pelsdyroppdrett-er-dyremishandling

 

Hva syns du om dette?

meeandmylifee

01.02.2011 kl.17:12

Stakar dyr da:(

Jeg syns det er helt j*****g

anne therese

01.02.2011 kl.17:15

tnaaw.de er jo såå søte..kan ikke drepe dem vettu : (

det går bare ikke..jeg bruker ikke pels..bare på jakker men dett er fake på hetta..

kan ikke gjøre sånt..

men glad i deg verdens beste <3<3 :D

kommentere min og ?

Ali Baba

01.02.2011 kl.17:17

Klipp og lim er kult

Selin Granmo

01.02.2011 kl.17:34

Ali Baba:

Mhm.

Sandra

01.02.2011 kl.18:45

Stakkars dyr:'(


Skriv en ny kommentar
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits